Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Дооел АГНЕСА на пазарот датира од 2000 година.

Застапник е на: Hakan Plastik во цела Македонија и Kema во регионот (Југо-западна Македонија). Во нејзин домен е трговија на мало и големо, со две продажни места во Битола ( ул. Цар Самоил бр. 76 и Индустриска бб )

 

Забелешка: Попустот важи за сите производи по малопродажни цени !

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Agnesa?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.