Cashback & Shopping Points

  • 6% Cashback Deal* Сега 6% наместо 2,5% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • 1% Cashback + 8% Сектор градежништво 4% од бруто приходот со ДДВ
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис


Осветление и системи за осветление, светлосни проекти и дизајн, светлосно управување, совети за електрично осветлување, изведба на електро инсталации, електро и компјутерска опрема.Lights and Lighting systems, designing light solutions, consulting for electric lighting, lighting design management, electric instalations and lighting implementation, electric and computer accessories.Забелешка: myWorld попустите не можат да се користат за оние артикли кои во моментот на продажбата се предмет на ценовно намалување поради акциска продажба или промоција и за артиклите од групата на проводници, како и за одложено плаќање на рати и со кредитни картички.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Electro Design?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.