Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

ЛИНЕА дооел - Битола произведува секаков вид мебел - опремување на станбен и деловен простор.

На своите клиенти ЛИНЕА им нуди изработка на уникатни кујни, спални соби, детски соби, комоди, мебел за бањи, ентериери за јавни објекти, канцелариски мебел, како и ентериери за хотели и ресторани.

Сопствено производство на внатрешни врати по мерка, по ЕУР стандарди.

Внатрешен дизајн и уредување.

 

Напомена:

- Членскиот попуст важи доколку плаќањето се изврши во рок од 20 денa од денот на испораката.

- Членскиот попуст не важи доколку плаќањето се врши со кредитна / дебитна картичка или после претходно договорен попуст.

Контакт: 075 269 122  / 075 416 963

lineavladimir@yahoo.com

 

LINEA dooel – Bitola covers the manufacturing of all kinds of furniture, as well as the designing and equipping of residential and commercial interior spaces. LINEA offers to its customers a vast range of home furniture items: furniture for kitchens, bedrooms, living rooms, bathrooms; and furniture items for institutional interiors like offices, hotels, restaurants, hospitals, banks, schools etc.

The company has its own interior doors production line that follows the European standards. It provides doors according your request and fitting measures.

Interior designing and equipping.

 

Important note:

- the company's discount is valid only if the payment is realized within 20 days reffering to the delivery day as a starting one.

- it is not valid when the payment is realized by credit or debit card; and in cases when a discount is already offered and accepted.

Contact: ++ 389 75 416 963 / ++ 389 75 269 122

lineavladimir@yahoo.com

 

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Linea?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.