Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Услови

Членски Предности важат само во законскиот рок на плаќање на фактурата.

Опис

Во својата програмска содржина ТВ Здравкин продуцира емисии од образовен, едукативен и информативен карактер, како и емисии од секојдневните актуелности. ТВ Здравкин за повеќе од 23 години има реализирано многу документарни филмови, како и многу музички спотови.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TV Zdravkin?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.