Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Ја развивме оваа компанија со единствена цел - да можете Вие да се концентрирате на Вашата работа и да имате целосна доверба во нашата соработка, бидејќи Вашите интереси се на врвот на нашата листа. Ве уверуваме дека секојдневно ја прошируваме нашата гама на производи и сервиси, надевајќи се дека ќе бидеме важни за Вас, како што сте Вие за нас.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DL Konkord?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.