Kirbi (aparat za nega i higiena)

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис


Кирби е апарат за нега и хигиена, наменет за домови и хотели и заштита од алергии, асми и некои видови срцеви заболувања.
Kirby is an apparatus for care and hygiene, designed for homes and hotels and protection against allergies, asmis and some types of heart disease.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Kirbi (aparat za nega i higiena)?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.