Coin Casa - Macedonia

Cashback & Shopping Points

  • 0,75% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

CoinCasa е бренд кој го опфаќа делот од групацијата Coin кој се однесува на делот на домашното уредување. Брендот достигнува високо ниво на препознатливост во целиот свет и станува еден од најкористените брендови во овој сегмент.

Во CoinCasa можете да најдете производи од различни делови на уредувањето на домот и тоа: дневен престој, трпезариски и кујнски елементи, производи за уредување на спални соби и купатила, сите со специфичен традиционално романтичен и помалку шик стил.

Coincasa е добро познат италијански бренд за декорација на домот кој нуди уникатна формула за сугестивна и интригирачка домашна средина.

COINCASA асортиман
Coincasa нуди богат асортиман на производи за сите делови во домот како: кујна, трпезарија, дневна, спална соба и бања.  

COINCASA стил
Стилот на Coincasa најчесто е традиционален со етнички и современи ноти. Карактеристичен белег на Coincasa брендот е комбинацијата од различни стилови и влијанија од целиот свет, толкувани со италијанскиот вкус за живеење во домот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Coin Casa - Macedonia?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.