Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Каталози, флаери, книги, брошури, публикации, монографии, етикети, книжни кеси, обрасци и др.

Текстил: маици, капи,чадори, хтз одела.

Рекламен материјал: пенкала, запалки, привезоци.

Стакло, порцелан, керамика.

Шољи, чаши, пепелници.

Изработка на графички дизајн и анимирана телевизиска реклама.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Grafoprom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.