Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка

Контакт

Услови


Членските предности се однесуваат на ресторанското работење, истите можете да ги искористите и при фактурно плаќање, само доколку фактурата биде платена во рок од 10 дена.

Опис

Ресторанот е сместен во центарот на градот во Капиштец и е отворен од 2003 год., Има 80 места внатре и 80 места на терасата. Исто така имаме и Вински Бар и Национална Кујна за Прослави и Коктели од секаков вид.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vodenica Mulino?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.