Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Сметководствени и консалтинг услуги

Членските предности се валидни за сите кои ги подмириле своите обврски од 1 до 5 во месецот за изминатиот месец.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Banimeks?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.