Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback Deal* Сега 2% наместо 0,75% Cashback Валиден од 05.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Услови

Членските предности се регистрираат за сите Ваши купувања.

Опис

Компанијата Техномаркет Македонија ДООЕЛ Скопје, сопственик на брендот Техномаркет постои на пазарот од 1999 година чија што идеа е да ги следи светските трендови и да гради високи критериуми преку креирање на пазарот на бела и црна техника.Техномаркет смета дека техниката е таа која може да го направи животот поорганизиран, поквалитетен, повесел, а времето ефикасно искористено. Производите на техниката го прават животот поудобен и просторот покорисен, во прилог на ефикасно поминатото време при секојдневните домашни обврски. Во современо уредениот дом секој дел треба да има своја функција и да соработува во градењето на успешно и модерно семејство. Осовременувањето на домот со вистинските технички уреди значи повеќе време за семејни вредности и радости.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tehnomarket?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.