ATK-Akademija za tenis Krstevski

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • 3% Cashback + 8% Тениски терени од Понеделник до Петок од 08-15 часот
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Тениска школа, тениски терени, продажба на спортска опрема (Dunlop, Slazenger).

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ATK-Akademija za tenis Krstevski?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.