Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

ТЕРАДЕНТ - ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА

Нудиме секаков вид на стоматолошки услуги:

-   пломбирање на заби со најсовремени материјали

-   ендодонтско лекување на заби

-   чистење на забен камен, полирање, пескарење

-   белење на заби

-   екстракции

-   порцелански коронки и мостови

-   безметална керамика

-   протези

-   циркони на заби

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Teradent?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.