Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card

Контакт

Опис

Компанијата Дигитал Центар располага со широк спектар на производи и услуги кои ги нуди на своите клиенти како:

 • печатење на дигитални машини со голем формат (билборди, мегалајти, ситилајти),
 • печатење на постери,
 • банери,
 • ПВЦ фолија,
 • знамиња,
 • текстил,
 • брендирање на возила,
 • брендирање на излози,
 • брендирање на објекти

Најново кај нас е новата машина за печатерње директно на рамни површини на следниве материјали: стакло, пластика, дрво и метал со дебелина на материјалот до 6см.

Исто така специјализирани сме за изработка на секаков тип на светлосни реклами како на пример, обични и 3Д реклами, тотеми, ТВ сценографии и др.

Организираме настани, приозведуваме алуминиумски дисплеи, Q-baneri, разни производи од плексиглас како држачи за проспекти и флаери, сталажи за производи, ознаки за внатрешно и надворешно означување на објекти.

Располагаме со најсовремени печатарски машини, ЦНЦ машини за сечење по форма, ласери, машини за пластифицирање, за виткање на букви и многу други попратни машини.

Ваш Дигитал Центар

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Digital Centar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.