Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

Имплементираме напредни ГПС решенија кои овозможуваат следење, мониторинг и сигурност на возила како и планирање на нивните движења на многу едноставен и софистициран начин.
Нашите решенија нудат можности за извршување на секојдневните работни задачи и воедно нудат бенефит на компаниите со свој возен парк, овозможувајќи заштеди и правилна искористеност на истиот.

Do more with less е мотото на нашата компанија, која работи со врвна технологија и е лидер на македонскиот пазар повеќе од 10 години. Секое решение на Геонет ГПС произлегува од квалитетна размена на информации, како интерно така и од потребите на клиентите кои не се само задоволни корисници на напредна технологија, туку се и во процес на постојана едукација за истата и нејзина примена.

Создадовме WEB апликација лесна за употреба, која вклучува мапи со висока резолуција, следење во живо и во реално време, позиција, инстантно алармирање, детални извештаи, историја и многу повеќе.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GEONET GPS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.