Lounge Restaurant Trend

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    myWorld Card

Контакт

Услови

Почитувани членови,
Доколку ги користите членските предности на Cashback картичката, останатите попусти не важат.
Ви благодариме.

Опис


Lounge Restaurant Trend,
се наоѓа на плоштадот Македонија и постои повеќе од 16 години. Служиме свежо подготвена храна, супи, сендвичи, салати, паста, пица и скара. Можете да уживате и во нашето еспресо и коктелите, како и во прекрасниот поглед на плоштадот од терасата која е опремена со систем за разладување во лето и со греалки за зима, поради што е отворена 365 дена во годината.
Дојдете за да се уверите зошто сме меѓу најдобрите во Македонија веќе 16 години.
 
Lounge Restaurant Trend,
 
located at the main Square in Skopje and operating for 16years. Serving fresh prepared food -soups, sandwiches, salads, pasta, pizzas and barbeque. Also, you can enjoy your Espresso and cocktails from our bar. Nice view at the main square from open air terrace equipped with special outdoor heating for winter and outdoor cooling system for summer operating 365 days a year.
Lounge music is played all day long during the week. Thursday, Friday and Saturday nights live bands are playing international music, also jazz music is played at Sunday afternoons live.
Please come and see why are we among the best in Macedonia for  16 years.
 
Enjoy your stay,
 
Sincerely Yours TREND

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Lounge Restaurant Trend?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.