myWorld App
Купувајте со Придобивки

myWorld App

Со нашата бесплатна myWorld App, можете да уживате во Придобивките на сите ваши купувања, дури и кога сте во движење.

  • Пронајдете ги сите онлајн и локални Partners
  • Обезбедете Deals и откупете купонски кодови
  • Лесен пристап до вашиот профил и вашите набавки
Cashback App во App Store Cashback App во Google Play

Купувајте со Придобивки секаде

Најдете локални Партнери

Дали сте во движење и треба да пронајдете локален партнер за неколку клучни предмети, убав оброк или сувенири за вашите најблиски? Со myWorld App, можете брзо да ги најдете сите локални Партнери во ваша близина и да знаете каде можете да ги добиете вашите Придобивки.

Пронајдете Cashback Shops со помош на myWorld App
Пронајдете го соодветниот Shopping Point Deal во секое време

Сите Зделки
во Benefit
Lounge

Ако пронајдовте Партнер кој ви нуди и совршен Deal, тогаш можете лесно да го грабнете со помош на myWorld App. Изберете Deal, откупете ги вашите Shopping Points и користете го обезбедениот Deal до.

Вашата дигитална myWorld Card

Собирањето на Придобивките е лесно

Кога плаќате на локален Партнер, едноставно отворете ја myWorld App, протресете го вашиот паметен телефон и ќе се појави вашиот QR-код или бар-код. Скенирајте го кодот и вашите придобивки ќе бидат запишани.

Вашите предности

Имајте Придобивки каде и да сте

Со myWorld App, секогаш имате огромен спектар на Партнери на myWorld - без разлика дали тие се во вашиот регион, низ земјата или во странство. Огромен број Онлајн-продавници се исто така само еден допир на екранот - за да имате Придобивки во секое време и на секое место!

Со myWorld App профитирате секаде и секогаш
Со myWorld App секогаш имете преглед врз шопингот

Планирање без проблеми

Фенси спонтан оброк во неверојатен ресторан? Или можеби релаксирачки ден полн со Придобивки? Со myWorld App, можете да организирате сè дури и кога сте во движење, овозможувајќи ви да уживате во Предностите и да ги искористувате ексклузивните зделки и купонските кодови. Никогаш повеќе не пропуштајте ги Shopping Points и Cashback.

Со myWorld App купувате со предности во целиот свет

Купувајте низ светот

Приближно 150 000 Партнери ширум светот не само што нудат се што ви треба за релаксирачки ден и убав оброк, туку и предмети за вашите секојдневни потреби. Пронајдете ги сите локални Партнери во ваша близина, како и ексклузивни Зделки и купонски кодови со myWorld App.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.