12.4.2022

Plug-in myWorld - edhe më mirë me gjurmuesin tonë Shopping Tracker

Plug-in-i myWorld ka qenë tashmë një nga shoqëruesit tuaj më të rëndësishëm kur bëni blerje në internet me myWorld deri më tani, pasi ju tregon se ku mund t'i gjeni Online Partners ose nëse thjesht nëse vizitoni një në shfletuesin tuaj të desktopit. Por tani Plug-in myWorld është bërë edhe më i mirë, sepse me Shopping Tracker kontrollon nëse shfletuesi juaj është konfiguruar saktë për mbledhjen e Cashback dhe Shopping Points.

Ka pak gjasa që disa cilësime të shfletuesit të na pengojnë të regjistrojmë blerjen tuaj në një nga Online Partners. Dhe nëse nuk e dimë se keni blerë diçka nga një Partner, gjithashtu nuk mund t'ju kreditojmë me përfitimet tuaja. Me shtypjen e një butoni, gjurmuesi Shopping Tracker i myWorld Plug-in kontrollon nëse do të merrni Cashback dhe Shopping Points kur bëni blerje në internet te Partnerët tanë.

Nëse gjurmuesi Shopping Tracker kupton që një cilësim nuk është i saktë, ai do t'ju japë informacionin e nevojshëm për ta ndryshuar atë. Në këtë mënyrë, jo vetëm që do të gjeni gjithmonë Online Partners e duhur, por gjithashtu do të dini se shfletuesi juaj është konfiguruar saktë në çdo kohë. Provojeni menjëherë dhe blini me myWorld Plug-in.

Lexo më shumë

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.