Mundësitë e juaja për të përfituar nga blerjet

Blini në dyqan

 1. Blini në dyqanet e Partnerëve lokal
 2. Shkundeni myWorld App dhe skanojeni barkodin gjatë pagesës
 3. Përfitoni Shopping Points dhe Cashback

Online Shopping

 1. Gjeni dhe zgjidhni Online Shop të preferuar
 2. Kliko në “Bli online tani“ dhe blini nga Partnerët e myWorld
 3. Përfitoni Shopping Points dhe Cashback

Benefitet dhe përfitimet e juaja te Partnerët lokal

Me myWorld App, me lehtësi mund të përfitoni nga blerjet ne një dyqan që është myWorld Partner. Kur të paguani tek një Partner lokal, thjeshtë hapeni App, shkundeni telefonin tuaj dhe tregoni QR kodin ose barkodin. Mund të zbuloni se cilët Partner lokal ndodhën afër jush duke përdorur opsionin “Afër meje” në myWorld App ose duke përdorur filtra të ndryshëm gjatë kërkimit në ueb faqen e myWorld.

myWorld App

Përfitimet e juaja nga blerjet

CASHBACK

 • Përfitoni Cashback nga çdo blerje
 • Shfrytëzoni Cashback-un tuaj të grumbulluar për blerjet e ardhshme
 • Grumbulloni Cashback prej ALL 625 dhe zgjidhni që kjo vlerë të ju paguhet në llogarinë tuaj

SHOPPING POINTS

 • Përfitoni Shopping points nga çdo blerje
 • Zbuloni Deals ofertat tona të shumta që ofrohen në Benefit Lounge
 • Shfrytëzoni Shopping Points tuaja dhe përfitoni nga zbritjet mahnitëse

Blerje fleksibile me myWorld App

myWorld App

Me myWorld App tonë që shkarkohet falas, mund të përfitoni nga të gjitha berjet e juaja kudo që ndodheni • Gjeni të gjithë Partnerët online dhe Partnerët tanë lokal

 • Shfrytëzoni Deals dhe merrni kode kuponi

 • Akses i lehtë dhe i menjëhershëm në llogarinë dhe blerjet e juaja

Merrni myWorld Plug-in për shfletuesin (browser) tuaj menjëherë!

Shfletuesit më poshtë mbështeten:

Ju jeni duke përdorur:

Ju lutemi të keni parasysh: myWorld Plug-in do të aktivizohet pas lidhjes së parë.

myWorld Plug-in

Blini dhe bëni mirë në të njejtën kohë

Koncepti i komunitetit në myWorld është më tepër se vetëm blerje. Ne e ndjejmë që është gjithashtu me rëndësi të marrim një përgjegjësi sociale, dhe për këtë ne mbështesim dy organizata bamirëse në punën e tyre me njerëzit në nevojë nga e gjithë bota dhe ju ndihmojmë të mbrojnë planetin. Me blerjet tuaja na mbështetni neve në këtë aventurë.

Fondacioni Child & Family

Projektet arsimore ndërkombëtare të fondacionit Child & Family ndihmojnë fëmijët, adoleshentët dhe familjet në nevojë në gjithë botën që të kenë mundësi dhe qasje në arsim.

Fondacioni Greenfinity

Fondacioni Greenfinity zhvillon projekte mjedisore në gjithë botën. Synimi i tyre është për të siguruar një të ardhme më të gjelbër për të gjithë.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.