Shtoni shtesën myWorld në shfletuesin tuaj të desktopit.

Shfletuesit e mëposhtëm janë të mbështetur:

Ju jeni duke përdorur: Unsupported

Ju lutemi vini re se shtesa myWorld nuk do të aktivizohet derisa të keni hyrë në faqen e internetit të myWorld.

Shkarko tani
shtesa myWorld

1. Instaloni myWorld Add-on

Shkoni në Ueb Dyqanin e shfletuesit tuaj dhe instaloni shtesën myWorld si një shtesë.

1. Instaloni myWorld Add-on

2. Hyni

Identifikohuni duke përdorur të dhënat tuaja të hyrjes në myWorld.

2. Hyni

3. Filloni blerjen online

Përdorni Shtesën myWorld për të lokalizuar dyqanin që keni zgjedhur, filloni blerjen dhe mblidhni Shopping Points dhe Cashback.

3. Filloni blerjen online

Përfitimet nga myWorld Add-on:

  • Identifikohu një herë dhe kurrë mos lësho përsëri një Cashback dhe Shopping Points
  • Të gjitha ofertat e myWorld Partner me një shikim të shpejtë
  • Thjesht gjeni një Kompani Partnere dhe filloni blerjet!
* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.