Rideways

Përfitimet tuaja në Rideways

  • 3% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Rideways

Për këtë Kompani Partnere, Benefitet tuaja nga blerjet do të bazohen në bruto vlerën e blerjes tuaj.

Rreth Rideways

Quality, great value airport transfers in over 800 airports worldwide. Pre-book your ride and arrive happy that one of our vetted local experts will be wating to take you to your destination. Offering standard cars, executive and luxury cars with a range of large group vehicles too, we have the right ride whatever your budget or group size. Book up to 2 hours before you need your ride, and cancel right up to 2 hours before your pickup. Flight delayed? No worries, all of our suppliers will track your flight to ensure your driver is there when you arrive. Book with confidence today.

ID e Kompanisë Partnere
449000512

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Rideways?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.