SVMOSCOW

Përfitimet tuaja në SVMOSCOW

  • 5% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet SVMOSCOW

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth SVMOSCOW

WELCOME TO SVMOSCOW.COM, the first conceptual online store in Russia launched in 2013.

ID e Kompanisë Partnere
429000091

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në SVMOSCOW?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.