Përfitimet tuaja në Udemy

  • 2% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Udemy

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Udemy

Udemy is the leading global marketplace for teaching and learning, connecting millions of students to the skills they need to succeed.

ID e Kompanisë Partnere
429000090

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Udemy?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.