Glasseslit

Përfitimet tuaja në Glasseslit

  • 6,5% Cashback + 8% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Glasseslit

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Glasseslit

Glasseslit is one of the largest wholesalers and retailers in Asia. We use the high-quality materials, fashionable, innovative approach in creating eyewear at an affordable price and exceeding customer expectations every time.

ID e Kompanisë Partnere
429000087

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Glasseslit?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.