Banggood

Përfitimet tuaja në Banggood

  • 2% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Banggood

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Banggood

Banggood was founded in 2004, specializing in computer software research and development. Focusing on foreign trade e-commerce. From there it developed into an online retailer for almost everything you need for happy living, eating and entertaining. We have 4 offices, one in Hong Kong, one in Shenzhen,one in Hangzhou, and one in Yiwu.

ID e Kompanisë Partnere
429000058

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Banggood?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.