The Luxury Closet

Përfitimet tuaja në The Luxury Closet

  • 1% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet The Luxury Closet

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth The Luxury Closet

The Luxury Closet is a leading online boutique founded in 2011 in UAE.

Our main purpose is buying and selling more than 16,000 new and unique items like handbags, clothes, watches and jewelry from top luxury brands such as Louis Vuitton, Chanel, Van Cleef and Arpels, Cartier, Rolex, and more.

Our team is the special mix of driven individuals very close to the core values of the market. We have built our special web of global contributors across 16 nationalities, continuously thrive to add, improve and disrupt the online business strategy model. Moreover, the strongest VCs in the region support us helping to build a large sustainable business.

ID e Kompanisë Partnere
429000055

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në The Luxury Closet?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.