TVCMALL

Përfitimet tuaja në TVCMALL

  • 1,5% Cashback + 6% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet TVCMALL

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth TVCMALL

TVC-Mall a fast-growing and leading supplier of replacement parts and accessories for cell phones, tablets and other devices. Once a trading company, TVC-Mall has been a leading supplier of cell phone parts and accessories in China. Owning as well as working with factories, TVC-Mall is able to supply parts and accessories of the best quality you can find on market at the most competitive prices

Years into meeting the needs of its global buyers, TVC-Mall's product lines have expanded to also cover accessories and spare parts for tablets and other devices, all well categorized with a full spectrum of brands and models, making TVC-Mall one of the most preferred platform to discover and purchase the latest spare parts and accessories for devices.

The company was founded in 2008 with 6 people, now it has more than 300 employees.

ID e Kompanisë Partnere
429000048

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në TVCMALL?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.