Përfitimet tuaja në Sunsky

  • 2% Cashback + 6% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Sunsky

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Sunsky

Sunsky is a lead wholesaler from China, we focus on electronic products specializing in mobile phone & accessories, Digital Camera accessories, Car accessories and LED light and more. Our company headquarter is located in Shenzhen, China.

ID e Kompanisë Partnere
429000047

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Sunsky?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.