Përfitimet tuaja në PatPat

  • 1% Cashback + 12% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet PatPat

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth PatPat

The Story About PatPat

PatPat was founded in 2014 by close friends Albert Wang (CEO) and Ken Gao (COO) in Mountain View, CA. Albert & Ken both earned their Master’s degrees at Carnegie Mellon University, in Pittsburgh, PA. They also worked together as Principal Engineers at Oracle shortly thereafter. When Ken was expecting his first child, he discovered the children's clothing industry was severely lacking in fashionable, functionable options. Together with his friend, they created a shopping platform for moms to find great deals for themselves and their families, without spending a lot of time and money.

ID e Kompanisë Partnere
429000043

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në PatPat?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.