Cashback & Shopping Points at alamy

  • 3% + 4 Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • Ju përfitoni Cashback dhe Shopping Points proporcionalisht që nga leku i parë. Shuma e specifikuar e SP korrespondon me një blerje prej 100 EUR.
  • PRANOHET Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet alamy

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Para se të bëni blerjen tuaj, sigurohuni që shfletuesi juaj të ketë cilësimet e sakta të cookie-t . Të gjitha informacionet kryesore për blerjet në internet mund t'i gjeni në Pyetjet më të shpeshta !

Rreth alamy

Alamy is the world’s most diverse stock photo library.

Alamy is the world’s most diverse stock photo library with close to 200 million creative and editorial stock photos, vectors, 360-degree images and videos from individual photographers, picture agencies and archives. Its global contributor base supplies upwards of 100,000 new images a day to the company’s online platform.

Founded in 1999, Alamy was built on a vision to change the world of picture buying and selling. The company has successfully developed technical expertise, great customer service, strong photographer relations and a powerful brand story, to deliver a compelling proposition to the world’s picture buyers.

The library offers creative and editorial stock photography sourced from a network of over 100,000 photographers and 650 picture agencies and archives. Its customers span the globe, covering the publishing, advertising, design, corporate and broadcast sectors.

Alamy’s headquarters are in Oxfordshire, United Kingdom. It has offices in the United States and India, as well as a team based in Australia.

ID e Kompanisë Partnere
429000019

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në alamy?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com dhe Partners që nuk janë shënuar si Double Cashback janë të përjashtuar.