Compensair

Përfitimet tuaja në Compensair

  • 3,25 EUR Cashback + 255,98 Airline Category 1
  • 5,2 EUR Cashback + 409,58 Airline Category 2
  • 7,8 EUR Cashback + 614,37 Airline Category 3
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Compensair

Airline Category 1: Turkish Airlines, Aegean Airlines
Airline Category 2: Vueling Airlines, Volotea, Tap Portugal, Qatar Airways, Nordic Regional Airlines, KLM, Iberia Airlines, France airlines, British Airways
Airline Category 3: Aer Lingus, Air Baltic, Air Serbia, Austrain Airlines, Brussels Airlines, Bulgaria Air, Easyjet, Eurowings, Finnair, Lot Polish Airlines, Lufthansa, Ryanair, Scandinavian Airlines System, Smartlynx, Wizz Air Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

Rreth Compensair

Compensair – international company specializing in flight compensations.

Compensair gives air travelers a hassle-free way to receive up to €600 compensation from airlines in case of flight delay, cancellation, or denied boarding. We are working with 100+ airlines from 40 countries all around the world. Compensair manages all the paperwork, negotiations with the airlines and legal proceedings. Our fee is 25% of any successful claim (we are operating on a "no win, no fee" basis).

ID e Kompanisë Partnere
429000012

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Compensair?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.