Lightinthebox.com

Përfitimet tuaja në Lightinthebox.com

  • 3,5% Cashback + 5% Standard
  • 2,5% Cashback + 6% Phones & Elcetronics
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet Lightinthebox.com

Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth Lightinthebox.com

Un centru de cumpărături online profesional și de încredere cu o ofertă variată de produse atractive la prețuri accesibile expediate global.

ID e Kompanisë Partnere
429000006

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Lightinthebox.com?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.