AliExpress

Përfitimet tuaja në AliExpress

  • 1% Cashback + 5% Në blerjen tuaj totali (shuma neto)
  • PRANOHET
    Blerje në Interneti

Termat dhe Kushtet AliExpress

Please note that it can take up to 72 hours till your purchases are visible in your cockpit.

Important : The payment of Member Benefit with this Loyalty Merchant could take up to 365 days from the time of purchase.

Please note, that with this Loyalty Merchant it is not possible to subsequently grant Member Benefits after the order has been made.
Please check your system configuration before you place your order to ensure that your browser has the correct cookie settings. Për këtë Kompani Partnere, Shopping benefits tuaja do të bazohen në vlerën neto të blerjes tuaj pasi që është kjo forma standarde e fitimeve për këtë Kompani Partnere.

E rëndësishme!
Për të siguruar që blerja juaj të jetë e regjistruar në mënyrë të drejtë, çdoherë klikoni në butonin "Shop online now" paraprakisht për të kaluar në dyqanin e preferuar online. Blerjet mund të regjistrohen nëpërmjet versionit të shfletuesit të dyqanit online jo nëpërmjet aplikacionit përkatës. Përdorni vetëm kode të kuponit që i keni marrë nga ueb faqja jonë. Ju lutemi që të siguroni se shfletuesi juaj të ketë cilësimet e cookie para blerjes. Të gjitha informacionet tjera të rëndësishme për blerjen online mund të gjenden në FAQ.

Rreth AliExpress

AliExpress is an online marketplace created by Alibaba.com. It is a global retail marketplace targeted at consumers worldwide. The platform enables consumers from around the world to buy directly from wholesalers and manufacturers in China and have access to a wide variety of products at competitive prices.

ID e Kompanisë Partnere
3559000002

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në AliExpress?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.