La Gioia

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 9.5.2024 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

La Gioia, restorant i ndodhur ne zemer te Tiranes ku mund te shijoni ushqim te fresket dhe te shijshem. Frymezuar nga kultura italiane ofrojme nje varietet pjatash te ndryshme. Sherbimi tek ne eshte primar dhe ju mirepresim me nje staf te pergatitur e ne dispozicionin tuaj.


Tashme gjithashtu mundesi cashback (rimbursim parash) per cdo blerje apo konsumim qe kryeni prane nesh.
Ju mirepresim,
La Gioia Tirane

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në La Gioia?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.