Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 27.4.2024 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Market Fredi është destinacioni ideal për çdo dashamirës të ushqimit të freskët dhe të shëndetshëm. Ky market i vogël, i specializuar në fruta dhe perime, ofron një gamë të gjerë të produkteve të freskëta dhe cilësore, të marra drejtpërdrejt nga fermerët lokalë. Me një përkushtim të fortë ndaj freskisë dhe cilësisë, Market Fredi siguron që çdo klient të gjejë produkte të shijshme që shtojnë vlerë në çdo vakt.
Vizitoni Market Fredin për të përjetuar ndryshimin në mënyrën se si blini dhe konsumoni ushqim, për një jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur.

Market Fredi është vendi ku cilësia takon çmimin 👌
Ju mirepresim 😊

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në MARKET FREDI?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.