Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim


Dyqani ynë është destinacioni i përsosur për të gjithë ata që kërkojnë aksesorë cilësorë dhe shërbime të besueshme si ne kompiutera por edhe ne telefona mobile. Ofrimi i një gamë të gjerë produktesh, nga aksesorët më modernë teknologjikë te ato klasike dhe praktike për përdorim të përditshëm, dyqani ynë garanton zgjedhje për çdo shije dhe nevojë.
Së bashku me shitjen, ne ofrojmë gjithashtu konsultime dhe shërbime ndihmëse për të siguruar që çdo klient të marrë më të mirën nga blerjet e tij. Vizitoni dyqanin tonë për një përvojë blerjeje të pakrahasueshme dhe shërbim të personalizuar që të kënaqë pritshmëritë tuaja.
Ju mirepresim 😊

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në 64-bit ELECTRONICS?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.