Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Tani 8% në vend të 3,5% Cashback E vlefshme nga 2.4.2024 në 31.12.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Ejani në "W THE CLUB", ku krijohen netë të paharrueshme.
Kaloni pragun dhe përshëndetuni nga një valë atmosfere pozitive, energji elektrizuese, bas pulsues dhe të qeshura infektive. Sistemi ynë i fundit i zërit jep rrahje mbresëlënëse, ndërsa shfaqjet verbuese me dritë pikturojnë pistën e vallëzimit me energji të gjallë.

Çlodhuni dhe kënaquni në barin tonë elegant. Miksologët ekspertë krijojnë kokteje inovative që kënaqin shijet tuaja, duke shijuar një përzgjedhje birrash dhe pije alkoolike premium. Per ata qe duan diçka me te sofistikuar "W THE CLUB" ofron nje seleksion te veres dhe shampanjes se kualitetit me shije frutash te fresketa.
Përziehu me njerëz me të njëjtin mendim në festat tona . Pavarësisht nëse jeni këtu për të kërcyer gjatë natës ose për t'u çlodhur me miqtë, "W THE CLUB" ofron ambientin e përsosur për një përvojë të paharrueshme.

Po kërkoni diçka të veçantë? Ne organizojmë netë tematike me DJ të drejtpërdrejtë, paraqitje speciale të ftuar dhe koncepte unike argëtimi për t'ju motivuar të ktheheni përseri e perseri me miq te rinj. Nje drejtues i klubit eshte gjithmone ne dispozicion per te siguruar qe te gjithe te kene nje pervoje te mrekullueshme.
"W THE CLUB" organizon performanca live te artisteve vendas por dhe nderkombetar.

Mos dilni thjesht, ngrijeni natën në "W THE CLUB". 💕


Come to "W THE CLUB", where unforgettable nights are created.
Cross the threshold and be greeted by a wave of positive vibes, electrifying energy, pulsating bass and infectious laughter. Our state-of-the-art sound system delivers impressive beats, while dazzling light shows paint the dance floor with vibrant energy.

Relax and indulge in our stylish bar. Expert mixologists create innovative cocktails that delight your taste buds, while enjoying a selection of premium beers and spirits. For those who want something more sophisticated, "W THE CLUB" offers a selection of quality wine and champagne with fresh fruit flavors.
Mingle with like-minded people at our parties. Whether you're here to dance the night away or chill with friends, W THE CLUB provides the perfect setting for an unforgettable experience.

Looking for something special? We organize themed nights with live DJs, special guest appearances and unique entertainment concepts to motivate you to come back again and again with new friends. A club manager is always on hand to ensure everyone has a great experience.
"W THE CLUB" organizes live performances of local and international artists.

Don't just go out, raise the night at W THE CLUB. 💕Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në W THE CLUB?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.