Laborator Analizash Gjaku "PRIMALAB"

Cashback & Shopping Points

  • 18% Cashback Deal* Tani 18% në vend të 2% Cashback E vlefshme nga 15.5.2023 në 31.1.2025
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Përshkrim

Laborator analizash mjekësore.
Ofron analiza gjaku, biokimike, hormonale, bakterologjike etj.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Laborator Analizash Gjaku "PRIMALAB"?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.