Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Përshkrim

Farmacia jone eshte hapur ne vitin 2013, duke ju ofruar nje sherbim te kompletuar pacienteve tane, fale pervojes 10 vjeçare ne tregun farmaceutik dhe dermokozmetik. Prane nesh mund te gjeni te gjitha produktet farmaceutike, pediatrike, kozmetike, ortopedike si dhe keshillime te personalizuara sipas nevojes se pacientit.
Farmagen ju drejton drejt blerjes së produktit më të përshtatshëm për ju nëpërmjet kategorizimit të tyre sipas problemit specifik, sugjerimeve dhe suportit profesional.
Ju mund të blini produktet tuaja të preferuara drejtëpërdrejtë nga PC ose nga Tablet apo telefoni juaj vetëm me një klikim.
Ju mirepresim duke vleresuar besimin tuaj 😊.

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në FARMAGEN?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.