Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Tani 3% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 4.1.2024 në 31.5.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Termat dhe Kushtet

PizzArte 2 ofron sherbimin catering nga ora 11. 00 - 23.00
Tel 0698000123

Përshkrim

A e dini se si bëhen picat? Kjo picë ka vetëm një sekret: behen me shumë dashuri ❤️Picat lindin nga zemra si një këngë🎶
E dini që kur njerëzit lidhen me picën e vërtetë napoletane, ata nuk e ndryshojnë më atë 😍 Kjo nuk është një picë, është një deklaratë dashurie 😄❤️
PizzArte është një histori me shumë elemente që kombinohen dhe tregojnë njëri-tjetrin, shijesh të thjeshta dhe lëndësh të para që i perceptoni si dikur
Disa pjata janë si destinacionet. Të shohësh, të zbulosh, të përqafohesh sërish për të gjetur rehati. Vende që, sado të njohura, nuk do të jenë kurrë të zakonshme.
Kjo frazë, 'Kthehu gjithmonë atje ku ke qenë i lumtur', vlen edhe për ushqimin.
Pica napolitane është një miks i “thjeshtësisë” dhe “ekuilibrit”, që përbëjnë “bukurinë” e saj. Megjithatë, në themel të thjeshtësisë së dukshme qëndron një kompleksitet i vështirë me aspekte të shumëllojshme. Për një praktikues, duhet kohë që thjeshtësia të shfaqet në ndjeshmërinë e tij - pas mundimit për të mësuar dhe punës së palodhur.
Si një "ontologji" ose "mënyrë e të qenurit", pica napoletane, në një mënyrë shumë delikate, shërben si një simbol apo metaforë që shpreh thellësisht një ndjenjë që as nuk është kuptuar menjëherë ose me vetëdije nga napoletanët mesatarë, por ata marrin pjesë në të e dinë apo jo. Në një farë kuptimi, pica për napoletanët është ajo që është libri Epika e Mbretërve për Persianët.
Është e vështirë të gabosh ushqimin e vërtetë autentik italian. Mes ekuilibrit të shijeve dhe gëzimit në çdo kafshatë, ushqimi i vërtetë italian thjesht bie në sy. Është diçka që ne jemi kaq krenarë të ndajmë këtu tek PizzArte Tirana.
Në picë dy elementë zbutin dhe dy të tjerë japin formë. Ajri dhe zjarri kundër tokës dhe ujit. Lind një bashkim i pazgjidhshëm, ku secili përbërës përqafon tjetrin 💛
PizzaArte , sjell per here te pare ne shqiperi traditen e pices Napoletane me produkte -MADE IN ITALY - me miell italian
Disa nga vecorite e PizzArte Tirana jane: jo e rrumbullaket, pizza napoletane si dhe e pjekur ne furre druri 😁👌
Disa rregulla bazë: Respekt për lëndën e parë, respekt për klientin, respekt për atë që dëshironi të tregoni me picën tuaj.Të gjithë përbërësit të balancuar në mënyrë perfekte, në një harmoni që magjeps dhe depërton menjëherë. I papërmbajtshëm deri në kafshatën e fundit...
Recetat nuk krijojnë 𝗽𝗶𝗰𝗮. Çfarë është më e rëndësishme në përgatitjen e 𝗽𝗶𝗰𝗮𝘃𝗲 𝗻𝗮𝗽𝗼𝗹𝗲𝘁𝗮𝗻𝗲 janë parimet themelore dhe mbi të gjitha, karakteri i picajolëve. 🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳
⚡️ I vetmi truk i vërtetë është se ne shkojmë drejt e në thelb me shije të forta dhe vendimtare.
Ju mirepresim miq me shume dashuri ❤️

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në PizzArte 2?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.