Fashion Group

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Fashion Group Albania, është kompania e parë me pakicë e veshjeve të modës e themeluar në 2005 me synimin e rimodelimit të tregut shqiptar me pakicë duke prezantuar risinë e menaxhimit të kontratës Franchisee në vend dhe duke krijuar një standard të ri me pakicë në Shqipëri përsa i përket shërbimit të klientit dhe tregtisë. Fashion Group Albania furnizon tregun shqiptar me produkte alternative cilësore dhe e dëshmoi këtë me sukses me zgjerimin e portofolit të markave të tij të pranishëm në qendrat më të mëdha tregtare në Shqipëri Tirana East gate (TEG), Qendra Tregtare Univers (QTU) Aktualisht ne po menaxhojmë 9 marka ndërkombëtare si: Mango, Geox, Parfois, Prenatal, Okaidi, Carpisa, Cortefiel, Springfield, Women’Secret në 16 dyqane si dhe online  www.fga.al.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.