Springfield

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Springfield lindi në vitin 1988 me qëllim veshjen e burrave të rinj, urbanë dhe kozmopolit dhe që nga viti 2006 iu drejtua edhe vajzave. Ajo që filloi si një ëndërr përfundoi duke u realizuar. Sot, Springfield punon me një ekip prej më shumë se 2,000 njerëzish që kujdesen për projektimin, prodhimin dhe shitjen e rrobave deri në detajet e fundit, gjë që i ka drejtuar në një pozitë udhëheqëse në sektorin e tekstilit. Springfield, është i apasionuar me cilësinë e veshjeve të saj. Ata ndjekin të gjithë procesin e përpunimit shumë afër, nga dizajni deri tek përpunimi i saj, sepse misioni është të vishen njerëzit me veshje të realizuara mirë, natyrale, të lehta për t'u kujdesur, të kombinueshme dhe të adaptueshme në stile të ndryshme. Përshtatet mënyrën tuaj të jetesës. Respekton personalitetin tuaj. 

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.