Prenatal

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

’Prénatal’’ është ofruesi kryesor ndërkombëtar në i një gamë të plotë të produkteve dhe shërbimeve për të përmbushur nevojat e nënës së re dhe fëmijëve deri në 8 vjeç. Dyqanet funksionojnë si një hapësirë të vetme ku mund të gjeni gjithçka që nënat dhe fëmijët kanë nevojë. Koleksionet e modës italiane kanë në fokus vëmendjen ndaj detajeve dhe cilësinë. Dyqani i parë u hap në Milano në vitin 1963, dhe tashmë brandi historik i kujdesit ndaj fëmijëve ‘’Prénatal’’ tani ka 330 dyqane në 16 vende të botës

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.