Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback Deal* Tani 2% në vend të 1% Cashback E vlefshme nga 30.1.2024 në 31.3.2024
  • * Me një Cashback Deal, do të merrni Shopping Points dhe ju kreditohen me më shumë Cashback. Për të bërë këtë, duhet të keni mjaftueshëm Shopping Points në myWorld llogarinë tuaj që do të merren në myWorld për Cashback Deal. Shopping Points tuaja më pas do të zbriten automatikisht nga myWorld llogaria juaj.

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë QR Code për ta skanuar.

Me Red Gift Card eVoucher prej 2.000, 5.000 dhe 10.000 lekë ju mund të blini në mbi 60 markete të SPAR dhe INTERSPAR, si dhe në të gjitha dyqanet JUMBO dhe NEPTUN në gjithë Shqipërinë. Poashtu me Red Gift Card eVoucher mund të zgjidhni produket ideale në dyqanet më të mira si ALDO, MANGO, OKAIDI, SPRINGFIELD, CORTEFIELD, PRENATAL, PARFOIS, GEOX, CARPISA, WOMEN'SECRET!

 

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.