Cortefiel

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Cortefiel është markë e krijuar nga ‘’Grupo Cortefiel’’. Që nga fillimet e saj, në vitin 1945, ajo ka kërkuar stilin bazuar në elegancën, cilësinë, rehatinë dhe funksionalitetin. Me këtë stil, firma spanjolle ka vazhduar rrugëtimin e saj; duke u bërë një pikë referimi dhe vendosur si një nga firmat kryesore në skenën aktuale të modës evropiane, brenda segmentit të zinxhirëve të specializuar. Marka Cortefiel ka për qëllim, para së gjithash, në një audiencë të burrave dhe grave midis 35 dhe 45 vjeç, të rinj, me një mendje të hapur dhe të gatshëm për të adoptuar trende të reja. Me koleksionet e saj, Cortefiel ofron veshjet më goditëse për njerëzit që e shohin botën sipas vlerave të tyre, duke përdorur materiale dhe linja të reja.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.