Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Please display the QR Code at the cashier to scan it or show the 13 digit eVoucher serial number.

With the Red Gift Card eVoucher of 2,000, 5,000 and 10,000 ALL you can buy in over 60 markets of SPAR and INTERSPAR, as well as in all JUMBO and NEPTUN stores throughout Albania. Also, with the Red Gift Card eVoucher you can choose the ideal products in the best stores like ALDO, MANGO, OKAIDI, SPRINGFIELD, CORTEFIELD, PRENATAL, PARFOIS, GEOX, CARPISA, WOMEN'SECRET!

 

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.