Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Neptun, është themeluar në vitin 1993. Ajo është kompania lider në tregun e shitjes me pakicë, të pajisjeve elektronike dhe pajisjeve elektroshtëpiake, falë fokusit tek konsumatori, kombinimit të qëndrueshëm të vlerave dhe gamë së gjerë të produkteve dhe shërbimeve.  Neptun është zgjeruar edhe në rajon me hapjen e Neptun Maqedonia dhe Neptun Kosovë dhe vazhdon të jetë i sukseshëm edhe në këto tregje.
Neptun vepron në treg si pjesë e BALFIN GROUP një prej grupeve më të më të mëdha e më të suksesshme të biznesit shqiptar.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.