Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

SPAR Albania ju ofron konsumatorëve çdo ditë cilësi dhe një gamë të gjerë zgjedhjesh me çmime të arsyeshme. Konsumatorët shqiptar do të kenë mundësinë të provojnë eksperiencën më të mirë të blerjeve në të gjithë rrjetin e marketeve dhe hipermarketeve në vënd. Suksesi i SPAR vjen në sajë të përkushtimit dhe vlerave që kanë udhëhequr këtë rrjet marketesh që nga themelimi, në më shumë se 85 vite më parë. SPAR Albania është pjesë e grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri, Balkan Finance Investment (Balfin). Nën sloganin “Jeto më mirë, shpenzo më pak” prej datës 20 Qershor 2016, SPAR Albania është prezent edhe në Shqipëri duke sjellur cilësi dhe risi me një gamë të gjerë prej 40.000 produktesh, të cilat vendosin një standart të ri për tregun e vendit tonë. Ndjenja e përgjegjësisë qëndron në zemër të strategjisë SPAR, prandaj dhe gjithmonë përpiqemi të ofrojmë shërbime sipas standarteve bashkëkohore dhe një asortiment të larmishëm të produkteve, për të gjithë klientët. Me mbi 60 markete, 2 hipermarkete dhe të tjerë të planifikuar në vitet nl vijim, SPAR renditet ndër liderat e kategorisë së tij.

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.