red GIFT CARD

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 12% Në çdo blerje

Përshkrim

Ju lutemi ta shfaqni në arkë barkodin për ta skanuar ose tregoni numrin serial të eVoucher gjatë pagesës.

Me Red Gift Card eVoucher prej 2.000, 5.000 dhe 10.000 lekë ju mund të blini në mbi 60 markete të SPAR dhe INTERSPAR, si dhe në të gjitha dyqanet JUMBO dhe NEPTUN në gjithë Shqipërinë. Poashtu me Red Gift Card eVoucher mund të zgjidhni produket ideale në dyqanet më të mira si MANGO, OKAIDI, SPRINGFIELD, CORTEFIELD, PRENATAL, PARFOIS, GEOX, CARPISA, WOMEN'SECRET!

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.