Travel Agent Training Center

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 6% Në çdo blerje
  • PRANOHET
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Përshkrim

QENDRA E TRAJNIMIT TË AGJENTËVE TË UDHËTIMIT Sektori i turizmit ofron një rrugë sfiduese dhe emocionuese të karrierës. Kerkesa per turizmin do të vazhdojë të rritet, duke siguruar mundësi të shkëlqyera për ata që kanë aftësi të duhura. Trajnimi per AGJENT TURIZMI  eshte i përshtatshem : • Per ata që dëshirojnë të hapin agjencite tyre të udhëtimit ose  • Per individet qe deshirojne te punesohen ne  agjencitë turistike, operatorët turistikë dhe kompanitë ajrore. Misioni: Misioni yne eshte tu ofrojme experiencen , ti ndihmojme ata te arrijne objektivat e tyre personale dhe profesionale. Stafi yne perpiqet vazhdimisht të ofrojë cilësi, vlerë dhe fleksibilitet nëpërmjet programeve tona. Mesazh nga stafi Eshte kenaqesi e jona , t'ju mirepresim ne QENDREN PROFESIONALE Travel-Agent-Training-Center-Albania Ju premtojme se do te merrni njohurite e duhura per te qene nje profesionist ne industrine e turizmit Trajnuesit Trajnuesit ne qendren tone jane te kualifikuar, me experience dhe njerez te perkushtuar t’ju ndihmojne te arrini objektivat tuaja. Ata jane te gatshem te ndajne experience e tyre nder vite me ju. o ÇFARE OFROJME... Trajnim bashkekohor  o Programi mesimor eshte i perbere nga  9 module të kurseve të Menaxhimit të Agjencive të Udhëtimit.  o Programi është i miratuar nga  Ministria e Financave dhe Ekonomise Drejtoria e Politikave te Punesimit dhe Aftesimit Profesional.  Kohezgjatja  - 240 ORE Kosto   60.000 leke ( te reja) Ndarja mes teorisedhe praktikes  70% Praktike 20% Teori 10% Testime Ne fund te trajnimit , kursanti pajiset me certifikate qe njihet nga #Ministria e #Financave dhe #Ekonomise #Drejtoria e #Politikave te #Punesimit dhe #Aftesimit #Profesional  Ne trajnim perfshihen te gjitha modulet e meposhtme  1. Menaxhimi i agjencise 2. Industria e turizmit 3. Njohuri te biletarise ( ticketing ) 4. Paketa turistike 5. Guida turistike / Gjeografia turistike 6. Komunikimi me klientin / Marketing 7. Terminologjia aeroportuale 8. Microsoft excel 9. Siguracione Oret e mesimit o Orari i paradites do te jete :  09:00AM – 12:00AM o Orari i pasdites do te jete :    17:00PM- 20:00PM Informacion : Qendra e trajnimit do te jete e hapur gjithe vitin, pervec festive zyrtare kalendarike. Administrata eshte e hapur cdo dite   

Nuk mund të gjeni blerjen tuaj në Travel Agent Training Center?

* Përfitimet janë të varura nga produktet e blera dhe nga Kompania partnere. Domethënë, të gjitha informatat këtij dokumenti në këtë faqe interneti, janë pa garancë.